Subtitlu: Şchiopul, lătrăii şi curvele

O încercare la fel de inteligentă şi de credibilă ca şi povestea cu malacul bătut de Monica Macovei (mai ţineţi minte?), filmuleţul trucat din campanie, avocatul pălmuit pe litoral sau traficul de arme al familiei Băsescu. Vă rog din suflet să aveţi răbdare să urmăriţi toate cele aproape şase minute.

Pentru toţi dobitocii care vorbesc de cenzură: piesa absolventului de Spiru Haret nu a fost interzisă de nimeni. Pur şi simplu i-a fost anulată programarea la Sala Dalles din lipsă de spectatori doritori să cumpere bilete la o piesă de căcat, scrisă de un absolvent de Spiru Haret. Aveţi mai sus dovada calităţii artistice. Un act artistic (vorba lui Iaru) comparabil doar cu umorul din glumiţele scrîşnite şi scremute de pe Antena 3 sau din Caţavencu (varianta Mihai Radu – pentru cine nu ştie cine e Mihai Radu, vă spun eu: e caloriferistul ajuns academician). Doar Bendeac şi Vacanţa Mare se mai pot lăuda cu astfel de umor.

Rog medicii stomatologi şi medicii în general, profesorii de fizică, profesoarele de matematică, şoferii, filozofii, pianiştii, inginerii, informaticienii, muncitorii, tinichigiii şi ospătarii să se abţină de la comentarii neavenite. Au cuvîntul Dan Voiculescu, Victor Ciutacu, Dana Grecu, Mircea Badea, Chireac, Nistorescu, Sorin Roşca Stănescu, Andreea Creţulescu, Doru Buşcu şi Florin Iaru.

Care e următorul pas? Îi veţi cere demisia lui Patapievici că nu a băgat-o încă în programul ICR de la New York, Londra sau Paris?

Reclame