După un an și cinci luni de LiveFyre ne mutăm pe Disqus. LiveFyre văd că nu mai exportă automat comentariile în wordpress (cu alte cuvinte, rămîn doar la ei, la LiveFyre, nu se salvează și pe serverul nostru), interfața de administrare nu mai merge (nu mai pot adăuga comentatori pe whitelist), o parte dintre comentariile de anul trecut au dispărut, widget de comentarii recente nu au făcut, la mailurile mele disperate nu răspund.

Aș fi vrut să rămînem pe LiveFyre, că ne-am obișnuit cu el și a fost sistemul nostru de comentarii la lovitura de stat, dar pur și simplu e stricat, a trecut apa și l-a luat. Și e inutilizabil.Astfel, de azi, 28 august 2013, am trecut pe Disqus. Încă exportăm, importăm, sper să nu ne facă și ăsta probleme (sînt cîteva sute de mii de comentarii totuși). Are widget de Comentarii recente și dacă dai click pe comentariu te duce direct la comentariul respectiv. Mai are el și alte chestii pe care le veți descoperi.

Puteți vota comentariile up and down, le puteți flăgui (la zece flaguri comentariul e ascuns), le puteți aranja în ce ordine vreți (cel mai nou, cel mai vechi, cel mai bun) și altele.

Anunțuri