Nu are rost să ne răzbunăm pe cîini. Sînt animale fără responsabilitate și vinovăție. Pedeapsa și răzbunarea presupun înțelegere din partea țintei. Cîinii habar nu au de ce îi chinuim, îi mutilăm și le dăm foc. Este inadmisibil. Așa cum inadmisibil și aberant e să zici că e bine să existe cîini liberi în oraș și că accidentele în care mor copii sînt inevitabile și trebuie să ne obișnuim cu ele. Cîinii nu sînt vinovați de moartea nimănui fiindcă sînt animale și nu au vinovăție, însă politicienii și oengiștii care vor să-i lase liberi prin orașe și care consideră moartea unui copil un fleac sînt vinovați de crimă.

Eu zic să vă canalizați toată furia și nemulțumirea împotriva politicienilor și mafiei maidanezilor.

Lucrurile sînt clare: nu pot exista cîini liberi, fără stăpîn, în oraș. Așa ceva este inacceptabil.

Toți cîinii fără stăpîn, neadoptați de vreo persoană fizică sau asociație, sînt eutanasiați după 7 (10, 15) zile. Cei care adoptă cîini fictiv și le dau drumul în oraș, punînd în pericol siguranța cetățenilor, sînt amendați penal sau băgați la pușcărie (preferabil).

În același timp trebuie reguli clare privind sterilizarea. Eutanasia este doar 10% din rezolvare. 90% e sterilizarea. Chiar și cu eutanasie, fără sterilizarea cîinilor din curți, peste 10 ani vom avea iar 60 000 de maidanezi.

Și nu în ultimul rînd, Oprescu, mafioții lui fi-su și alți politicieni și oengiști din mafia maidanezilor trebuie călcați pe cap și sterilizați politic și penal, că eutanasia s-a interzis în 90.

Reclame