Etichete

, , , , ,

În 2014 avem alegeri europarlamentare în mai și două tururi de alegeri prezidențiale, în noiembrie și decembrie. E posibil să avem și un referendum, poate chiar două. E anul în care partidele politice vor comunica cu poporul. Cu ce teme politice va veni fiecare partid?

PSD – tema descentralizării, a mutării deciziei la nivelul comunităților locale, a dezvoltării economice, a locurilor de muncă, a măririlor de salarii și pensii, a echilibrelor macroeconomice și a creșterii, necesare, a taxelor.

PNL – demnitatea națională, scăderea fiscalității, clasa de mijloc, prin noi înșine, lupta împotriva marilor corporații și instituții internaționale care vin să sufoce inițiativa privată locală, micul întreprinzător

PDL/PMPFC – unificarea dreptei, echilibrul politic, votul util pentru a limita puterea ”USL” sau ”PSD”, necesitatea unirii împotriva PSD

Pe scurt:

PSD – dezvoltare în beneficiul poporului

PNL – demnitatea națională a inițiativei private

PDL/PMPFC – unificare utilă pentru echilibru politic

Voi ce mesaj ați vota? Al PSD, al PNL sau al dreptelor unite?

PS. Și off the record, că nu ne aude niminea în afară de cei 40 de-ai casei, intelectualul care a dat 2% din impozit la Asociația Blogary e Patapievici, asta ca să vedeți ce moguli avem în spate. E totuși bine că banii noștri sînt puțini, dar deștepți și cititorii mai inteligenți decît ai altora. Nu e puțin lucru. Pe de altă parte, cu finanțare intelectuală, vă dați seama ce viitor luminos ne așteaptă?

PS2.

Off the record

Lipsa de soluții și disperarea lui Băsescu se văd din ieșirile lui la teve. Mi-e milă să mă uit. Scenariul cu înalta trădare e o încercare copilărească de autovictimizare și strîngere a rîndurilor în jurul său. Nu va funcționa.